Bemanningsleden gezocht

Stichting Blusboot De Weer is opzoek naar bemanningsleden voor het deelnemen aan evenementen, varen en onderhouden van de blusboot.

Wij zijn specifiek opzoek naar mensen m/v, die verstand hebben van onze vier Perkins diesel motoren, handig (technisch) zijn en affiniteit hebben met de brandweer en scheepvaart in het algemeen (beroeps en watersport). In het bezit van een klein vaarbewijs 1 en 2 zou ook heel prettig zijn, maar is geen pré. Interne opleiding tot schipper en/of machinist van de blusboot behoort tot de mogelijkheden.

Ook zoeken wij mensen die affiniteit hebben met bijv. fondsenwerving, donaties en het besturen van een AMBI / FVEN stichting.

Elke maandagavond hebben wij ‘Clubavond’ vanaf 19.30 uur, bij de ligplaats van De Weer aan de Beatrixbrug te Zaandam.

Neem voor nadere informatie contact met ons op.